Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Skab Effektive Arbejdsmiljøer med Bruno Sørensen Møbler

Bruno Sørensen, ejer

Gør indretningen af din virksomhed til en problemfri oplevelse med totalløsninger fra Bruno Sørensen Møbler. 

Vi specialiserer os i at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende
arbejdsmiljøer, der passer til både små kontorer og store virksomheder.
Er din virksomhed klar til at transformere sine lokaler og skabe et arbejdsmiljø, der inspirerer og styrker jeres medarbejdere? Vi står klar til at hjælpe med vores ekspertise inden for totalløsninger til indretning.

Uanset om I planlægger en omfattende ombygning, en kontorrenovering eller ønsker at opgradere jeres nuværende indretning, er vi her for at gøre jeres visioner til virkelighed.

Case.
Nordjyllands Landbrugsskole.

En tryg og professionel oplevelse
Vores totalløsning er ikke kun et resultat af vores ekspertise, men også af vores engagement i at levere en tryg og professionel oplevelse. Vi er stolte af at have bidraget til skabelsen af et læringsmiljø, der understøtter Lundbæk Landbrugsskoles mission.
bæredygtighed

Materialer valgt med omhu.

Når vi vælger partnere og leverandører, så vægter producentens fokus på bæredygtighed meget højt, for skal denne verden bestå – så kan vi kun fortsætte med at producere så længe vi gør dét med omtanke og med respekt for klodens resourcer, vores natur og miljø.

VI ER SPECIALISTER INDENFOR:

Tæppemontering
Møbler
Belysning
Kontorer
Personale / trivselslokaler
Kantine
Affaldssortering
Gardiner
Og så er det hele naturligvis monteret og vores dygtige folk! 
Kontakt os og lad os sammen skabe det perfekte arbejdsmiljø.

Hvorfor Vælge Os?

Erfaring og ekspertise
Vi har års erfaring og ekspertise inden for indretningsløsninger og totalløsninger til virksomheder. Vores dedikerede team er parat til at tackle projekter af enhver størrelse.
Skræddersyede løsninger
Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Derfor skræddersyer vi vores løsninger for at imødekomme præcist jeres behov og ønsker.
Bæredygtige valg
Vi prioriterer bæredygtighed og miljøvenlige valg i vores design. Gør en positiv indvirkning på både jeres arbejdsmiljø og planeten.
Tryghed og professionalisme
Vi leverer ikke blot løsninger, men også en tryg og professionel oplevelse. Fra idé til implementering er vi med jer hele vejen.
Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik